Băsescu, "o capodoperă", spune un membru al Mișcării Populare

Președintele Traian Băsescu, susținător al Mișcării Populare, se bucură de simpatia membrilor fundației, inclusiv a avocatei Elenina Nicuț, în opinia căreia șeful statului este "o capodoperă".

Membru de bază al Fundației Mișcarea Populară, Elenina Nicuț, a declarat, într-un interviu acordat pentru Kamikaze, că nu-și poate explica cum "pot unii oameni să-l urască atât de tare" pe președintele Traian Băsescu.

Întrebată cum este este șeful statului, Elenina Nicuț, a afirmat: "Am spus-o și o mai spun. O capodoperă. Îmi recunosc simpatia pentru el, de altfel declarată în nenumărate rînduri. Mă uitam la el și întrebam cum pot unii oameni să-l urască atât de tare. E singurul care râde cu gura până la urechi, mai mult decât îmi reușește mie", a spus avocata, precizând că Traian Băsescu, la prima întrunire cu liderii Mișcării Populare, și-a declarat sprijinul pentru acțiunile viitoare ale fundației.

"Discuțiile au fost foarte lejere, informale. Ca linii generale, ne-a repetat că este alături de noi, că este disponibil pentru noi, dacă avem nevoie în evenimente, în dezbateri, de o opinie supercalificată, ne ajută cu o intervenție", a explicat Nicuț.

Ce va face Băsescu după ce nu va mai fi președinte

Decizia ca Mișcarea Populară să devină partid aparține fondatorilor fundației, cei cărora președintele Traian Băsescu le-a trasat misiunea "să aibă grijă de Mișcare", pentru că aici își va continua activitatea după ce îi va expira mandatul la Cotroceni, a mai adăugat Elenina Nicuț.

"Deocamdată, noi sîntem fondatorii și noi vedem cine și cu ce transformă și ce. Oricum a spune că se transformă într-un partid e impropriu, pentru că nu poți să transformi o ONG într-un partid. Cel mult, dintre membrii ONG-ului să se constituie într-un partid, dacă unii vor găsi o rezolvare politică a ceea ce se discută acolo, OK, sînt liberi să meargă și pe calea asta. Nu se poate participa la alegeri în această formă. Oricum, ceea ce am înțeles e următoarea chestie pe care a zis-o: „Copii, aveți grijă de Mișcare, că aici mă întorc!“ Asta nu am putut să o ratez", a conchis Nicuț.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel