”Băsescu o are mică”. Reclamă electorală controversată

O reclamă electorală cu tentă sexuală în care apare numele lui Traian Băsescu este din ce în ce mai răspândită în mediul online. Fotografii cu membri PDL, precum Elena Udrea, Roberta Anastase sau Monica Macovei apar lângă mesajul ”Băsescu o are mică”, pe mai multe site-uri de știri.

Dacă utilizatorii dau click pe sloganul publicitar află că în spatele mesajelor se află site-ul mafiilepdl.ro în care se face referire la liderii PDL și la încrederea tot mai mică de care s-ar bucura președintele României în sondaje, dar și la cota scăzută a ARD în opțiunile electorale.

”Băsescu are încrederea mică - un dezastru pentru Udrea, Anastase și MRU! ARD se așteaptă la un rezultat catastrofal la alegerile parlamentare din 9 decembrie, Șefii pedeliști care ARD românii - Băsescu, Blaga, MRU, Udrea, Anastase și Preda au cel mai mic nivel de încredere dintre toți candidații cunoscuți de români/Traian Băsescu a ajuns să fie cel mai detestat politician din România, având un grad de încredere de doar 9%/Șefii ARDiști stau foarte rău în sondajele de opinie!”, sunt textele care apar pe site.

Politicienii au păreri diferite despre această reclamă, care nu a fost asumată de cineva până în prezent. ”Chiar ARD cred că plăteşte. Vrea să se victimizeze”, spune pesedistul Daniel Savu pentru Rtv, una dintre televiziunile pe al cărei site apare sloganul electoral menționat. ”Este a USL. USL vine cu acest program de guvernare: Jos Băsescu. Băsescu o are mică. Ăsta este programul de guvernare al USL. Fără cuvinte”, consideră și Cristian Popescu, membru ARD.

În conferința de presă susținută luni, președintele Traian Băsescu a ținut să le ceară candidaților la alegerile parlamentare să nu folosească numele său în campanie.

[caption id="attachment_257025" align="alignleft" width="620"] Foto: Rtv.net[/caption]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel