Băsescu: Nu suntem stat de drept, iar Iohannis nu e străin de acest lucru

Traian Băsescu a vorbit din nou despre "statul mafiot", argumentându-şi poziţia într-o emisiune la România TV.

"Nu suntem stat de drept, iar domnul Iohannis nu e străin de acest lucru. Familia Iohannis a fost deposedată de una din case... Ce a făcut Iohannis? A spus că nu e mulţumit, drept pentru care s-a şi aprobat revizuirea şi mutarea procesului la Piteşti. Domnul Iohannis, când a fost vorba de o casă, s-a raportat într-un fel special la justiţie.

Al doilea exemplu, tot o hotărâre definitivă, dar nu defavorabilă. A fost... nu le-a plăcut... Din cazul Rarinca, în care a fost achitată... Şi dacă eu, şefă DNA şi preşedinte a ICCJ aş fi considerat că nu este o hotărâre corectă, dar din respect pentru justiţie, mai ales că eram şi într-un mare conflict de interese... Sunt realităţi astea.

[citeste si]

Vă mai dau un exemplu, pentru care iar o să fiu acuzat. Horia Georgescu, încătuşat, băgat la "beciul domnesc", pentru că era într-un consiliu în care s-au aprobat despăgubiri, dar venise un expert să spună care e valoarea. Pentru că a îndrăznit să preseze pe judecarea în timp util a dosarului de incompatibilitate a lui Iohannis, a trebuit să fie executat şi sunt convins că nu Iohannis le-a cerut asta, ci "sluguţe"", a zis Traian Băsescu la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel