Băsescu nu ştie cât trebuie să câştige un român ca să trăiască bine

basescu2
basescu2

Preşedintele Traian Băsescu a ocolit răspunsul la întrebarea „Cât credeţi că trebui să câştige un român ca să trăiască bine?”, el a declarat: "Mi-e greu să spun cât trebuie să câştige ca să trăiască bine. Eu nu spun că un om cu 400-500 lei pe lună poate să trăiască bine, dar atunci când a luat credite putea să se gândească".

Preşedintele a precizat că „Realitatea este că nu mai putem împrumuta bani ca să plătim salarii şi ajutoare sociale. Prioritatea fundamentală a ţării este să creeze condiţii pentru dezvoltare. Trebuie să trăim bine şi fiind mai responsabili“. Declaraţiile lui Traian Băsescu au fost făcute într-un interviu acordat Pro Tv.

Băsescu: Sper ca Guvernul să menţină viteza de reducere a personalului

La întrebarea “Cum vom crea locuri de muncă?”, preşedintele a declarat: "În primul rând România trebuie să încheie cu succes acordul cu FMI şi asta înseamnă stabilizarea economică. Reducerea de personal trebuie să continue pentru că nu mai putem plăti pe salarii 43 de miliarde, ci doar 39. Sper că Guvernul să menţină viteza de reducere a personalului. Nu vreau să trecem pe ideea că terminarea acordului înseamnă întoarcerea la dezmăţul bugetar".

Guvernul şi-ar putea asuma răspunderea şi pe Legea Salarizării

"Nu cred că o lege a salarizării va putea trece prin Parlament şi atunci probabil vom asista la o nouă asumare a răspunderii Guvernului", a anunţat Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel