Băsescu: Nu mă așteptam ca Ghiță să mă înregistreze

Traian Băsescu a afirmat, în emisiunea ”Dosar de Politician”, că nu se aștepta să fie înregistrat de Sebastian Ghiță, în timpul unei întâlniri. 

Traian Băsescu s-a întâlnit cu Sebastian Ghiță pentru că voia să primească un răspuns privind operațiunea pozelor făcute la Paris cu Alina Bica și Elena Udrea. 

Fostul președinte spune că a primit raport că Ghiță e în regulă, ”nu e băgat cu SRI”. Traian Băsescu îl face ticălos pe Sebastian Ghiță, pentru că l-a înregistrat. 

”M-am dus ca om cu bună credință”

”M-am întâlnit cu el de foarte multe ori. Eu am vrut să aflu un mister după ce mi-am terminat mandatul. Misterul faptului că el a fost cel care a prezentat pozele de la Paris. Eu am primit un raport și din raport am spus e în regulă nu e băgat SRI, asta nu înseamnă că am și crezut, a trebuit să am reacția instituțională. (...) Eu n-am avut ticăloșia să fac ce a făcut el, să îl înregistrez. (...) Eu m-am dus ca un om de bună credință care voia să afle ceva. Nu mă așteptam să înregistreze discuțiile dar așa s-a întâmplat. Până la urmă mare caracter și Ghiță!”, a afirmat Traian Băsescu, la B1 TV. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel