Băsescu NU demisionează. Ce spune despre succesorul său la șefia PMP

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat miercuri că nu intenţionează să demisioneze din fruntea partidului PMP. Acesta a precizat că pregăteşte o predare graduală a ştafetei la nivelul conducerii formaţiunii și a dat asigurări că va încerca să găsească un înlocuitor pe măsura sa la conducerea PMP.

”Am înţeles că unii din presă mi-au anunţat demisia. Vă rog să luaţi mesajul de pe Facebook să constataţi că vorbesc de o predare graduală a atribuţiunilor, de pregătire a partidului pentru alegerile din 2019-2020. Mi-am informat preşedinţii executivi încă de acum o lună de zile, preşedinţii executivi însemnând Eugen Tomac şi Valeriu Steriu, că la începerea sesiunii parlamentare (...) vom începe un proces de tranziţie gradual care va consta în analiza alegerilor, decizii de înlocuire în conducerea organizaţiilor cu rezultate slabe, alegeri în teritoriu, congres. Am vrea să terminăm tot acest proces în luna iulie, dar privind la modul în care se derulează lucrurile într-un partid foarte posibil să ajungem în septembrie cu congresul pentru preluarea ştafetei de o altă generaţie de politicieni. Bănuiesc că nu mă mai vede nimeni candidând în 2019 la europarlamentare sau prin 2020 la Parlamentul României', a declarat Traian Băsescu, miercuri, într-o conferinţă de presă la Palatul Parlamentului, citează Agerpres.

Întrebat pe cine vede ca persoană cea mai potrivită pentru a prelua ştafeta la şefia PMP, Traian Băsescu a precizat: 'O să găsesc altul la fel de bun ca mine”.

În noaptea de marți spre miercuri, Traian Băsescu anunţa, într-o postare pe pagina sa de socializare, că îşi încheie misiunea politică în fruntea PMP şi că va declanşa procedurile de predare a ştafetei.

Citește și: Băsescu, demisie din fruntea PMP: Mi-am atins obiectivul politic...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel