Băsescu mizează pe Felix Tătaru, strategul câștigător al PDL

Strategia președintelui suspendat Traian Băsescu pentru referendumul din 29 iulie va fi pusă la punct tot de către Felix Tătaru, cel care s-a implicat și în campaniile din 2002, 2004 și 2007 pentru candidatul Traian Băsescu. Separat, PDL pregătește acțiuni paralele cu cele ale președintelui demis, agresive împotriva USL, scrie RTV.net.

Felix Tătaru se va ocupa de campania pentru referendumul în urma căruia se va decide dacă va fi sau nu demis de la preşedinţia României, potrivit unor surse apropiate președintelui demis Traian Băsescu.

Coincidenţă sau nu, Felix Tătaru a înfiinţat în urmă cu cinci luni o nouă agenţie de PR, sprijinit fiind de o companie austriacă. Aceleaşi surse afirmă că imaginea şi detaliile campaniei vor fi anunţate "într-un timp foarte scurt" şi că Tătaru nu va fi singura persoană care va lucra pentru imaginea preşedintelui suspendat.

Cu toate acestea, Felix Tătaru afirma, pentru TVRinfo.ro, cu puțin timp înaintea alegerilor locale din 2012, că, pentru prima dată în 12 ani, compania sa nu s-a implicat în campania electorală pentru alegerile din 10 iunie, din cauza datoriilor pe care democrat-liberalii le-ar avea către agenţie. „PDL ne datorează nişte bani”, a motivat Tătaru neimplicarea în campania de atunci.

Cât privește sediul de campanie pentru Traian Băsescu, președintele demis a ţinut foarte mult ca acesta să coincidă cu cel pe care l-a avut la dispoziţie la referendumul din 2007. Surse din conducerea PDL au explicat pentru RTV.net că în ultimele zile au avut loc mai multe încercări pentru închirierea imobilului din Strada Vasile Lascăr 148. Cum proprietarul clădirii a respins toate ofertele, oamenii preşedintelui au fost nevoiţi să instaleze noul sediu de campanie într-o clădire din apropierea respectivei case.

Concomitent cu instalarea sediului de campanie în noua locație, democrat-liberalii, prin vocea prim-vicepreşedintelui Cezar Preda, continuau acuzaţiile la adresa USL. În fapt, atacarea directă a reprezentanților USL este principala tactică a pedeliştilor în această campanie electorală. Atacurile vor fi făcute însă fără o asociere directă cu Traian Băsescu, de teama ca imaginea şifonată a pedeliştilor să nu îi afecteze şi mai mult imaginea preşedintelui suspendat.

Potrivit celor declarate la RTV.net, de către vicepreședintel PDL, Cristian Boureanu, "Traian Băsescu va avea o strategie proprie, dar partidul va fi alături de domnia sa. PDL va continua protestul împotriva loviturii de stat dată de USL".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel