Băsescu, mesajul de `Adio, PMP`: Tăriceanu, cel mai bătrân președinte de partid

Traian Băsescu
Traian Băsescu

Traian Băsescu a făcut o declarație, astăzi, la Congresul PMP, în contextul retragerii sale. 

Traian Băsescu se retrage din viața politică a PMP, dar rămâne președinte de onoare. Când i se va încheia mandatul de senator, se va retrage definitiv din viața politică. 

”Vă asigur că, deşi am considerat că a venit timpul ca o garnitură mult mai tânără să preia conducerea partidului, rămân alături de partid, voi fi un om de pe care oricând conducerea partidului o să-l poată consulta, o să-l poată întreba, o să-mi spun o părere de care când vor considera că e bună, să o folosească, când vor considera că nu e bună, să n-o folosească, pentru că, trebuie să recunosc, nu întotdeauna ideile mele sunt cele mai bune. E adevărat că de multe ori am idei geniale, dar am şi eşecuri. Am spus asta pentru că ştiu că sunteţi oameni cu simţul umorului. Din păcate, nu s-a născut niciun geniu în politica românească după Revoluţie. Să sperăm că o să apară la generaţiile următoare acel geniu politic de care România are nevoie”, a afirmat Băsescu.

”Bine că nu i-a venit niciunui ziarist ideea să spună: Băsescu este cel mai bătrân preşedinte de partid. Abia aştept să se termine congresul, să încep să ţip: Tăriceanu e cel mai bătrân preşedinte de partid. E doar cu vreo trei luni mai tânăr ca mine, aşa că a venit timpul altei generaţii în politică”, a spus Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel