Băsescu: Mergem toți la pușcărie dacă suntem vinovați

Președintele Traian Băsescu a vorbit luni seară despre politicienii din USL care au probleme cu legea, transmițând că toți cei vinovați trebuie să meargă la închisoare, inclusiv el, dacă este cazul.

„Uitați-vă ce spunem: <Băsescu folosește justiția împotriva...>. Nu mă, Băsescu a avut grijă ca oamenii politici să nu mai influențeze deciziile procurorilor și judecătorilor. Faptul că procurorii și judecătorii se simt liberi, iar tu dacă ai furat ajungi în pușcărie, nu este vina lui Băsescu, nu este un lucru pentru care să-l cerți pe Băsescu. Este o promisiune că justiția va fi depolitizată. Am spus: <Țepe în Piața Victoriei!>. Astea-s țepele! Merge și Becali, merge și Năstase, merge și ministrul Mureșan, merge și Remeș, mergem toți, dacă am încălcat legea”, a declarat șeful statului la Look TV, potrivit stiripesurse.ro.

„Așa-i corect, ori, a ajuns un motiv de ură. Televiziunile au ajuns să spună, în loc să spună <uite că funcționează justiția>, spun că din cauza lui Băsescu sunt arestați oameni nevinovați. Nu-i adevărat! Sigur Băsescu i-a aranjat! Băse-i de vină! Băse-i de vină că Năstase și-a făcut casă în Zambaccian cu banii duși în straiță la chinezi. Asta-i viața! Băse-i de vină!”, a adăugat Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel