Băsescu: ”Maior l-a salvat pe Coldea!” Declarații fulminante

Traian Băsescu a vorbit despre Florian Coldea și George Maior.

Într-o intervenție la România TV, Traian Băsescu a declarat că nu l-a putut schimba pe Florina Coldea după filajul Elenei Udrea de la Paris unde s-a dus cu Alina Bica, deoarece nu a avut semnătura lui George Maior, iar lege îl obliga la acest lucru.

Totodată, președintele Băsescu a mai declarat că l-ar fi demis, chiar dacă raportul oficial care a ajuns la el nu l-a convins, dar ”Maior l-a salvat pe Coldea” prin faptul că nu avea semnătura sa pentru demitere.

Întrebat dacă ii se pare că a acționat corect și nu a acționat mai ”brutal”, Băsescu a precizat că: „Și acum cred că da. Chiar dacă am primit un raport oficial care îmi arăta cu totul altceva. Dar asta nu înseamnă că m-a și convins. Nu îmi pare rău că nu am făcut un gest mai brusc pentru că nu era legal”.

[citeste si]

„Uneori aveam nevoie de clarificări, întotdeauna sunam la Maior întâi. Niciodată nu s-a întâmplat să fie Maior în instituție și eu să-l sun pe Coldea. Îmi aduc aminte precis, în 10 ani de două ori l-am sunat pe Coldea, când nu era Maior în birou”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel