Băsescu, laude la adresa lui Ponta: E cel mai popular

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat la România TV că "e un machiavelism incredibil la vârful PSD şi asta îi caracterizează. Acum îşi dau seama că au nevoie de Ponta şi l-ar pune înapoi şi prim ministru şi preşedinte de cameră pentru că e cel mai popular", a susţinut Băsescu despre revenirea lui Ponta la vârful politicii din România.

Traian Băsescu consideră că Victor Ponta se grăbeşte dacă vine preşedinte la Camera Deputaţilor. "Cred că are şanse să reia viaţa politică după ce îşi rezolvă problemele în justiţie", a declarat fostul preşedinte la România TV.

Pe de altă parte, Traian Băsescu subliniază că în cel mai mare partid din România este un machiavelism incredibil care îi caracterizează. "Acum îşi dau seama că au nevoie de Ponta şi l-ar pune înapoi şi prim ministru şi preşedinte de Cameră pentru că e cel mai popular. E cap la cap cu Iohannis. Problema e cât va reuşi să tracteze Dragnea şi cât va reuşi să tracteze Victor Ponta. E un lucru care n-are cum să se întâmple. Zgonea fără susţinere parlamentară nu poate rămâne preşedintele Camerei", a punctat Băsescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel