Băsescu: La PSD nu e nicio surpriză că cei condamnaţi candidează

Fiecare partid are valorile lui, iar la PSD nu e nicio surpriză că oamenii condamnaţi sau urmăriţi penal candidează, a declarat vineri preşedintele PMP, Traian Băsescu, referindu-se la decizia lui Liviu Dragnea de a rămâne la şefia partidului, după sentinţa ÎCCJ în dosarul ''Referendumul''.

'Partidele au fiecare valorile lor. La PSD nu e nicio surpriză că cei condamnaţi şi cei urmăriţi penal candidează. În ceea ce priveşte sancţiunea, condamnarea la doi ani cu suspendare, nu pot decât să o iau aşa cum este. Totuşi, când în România au fost politicieni care pentru că au dat pui au fost condamnaţi mi se pare că este mult mai grav atunci când furi voturi. Iar la referendum s-au furat între 1,5 şi 2 milioane de voturi', a afirmat Traian Băsescu, într-o conferinţă de presă.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că, în urma discuţiilor cu colegii săi, a decis să rămână la şefia partidului. El a fost condamnat definitiv, vineri, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la doi ani de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de patru ani, în dosarul 'Referendumul'. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel