Băsescu: La FOTE ar trebui să fie cei ce au fost înjuraţi pentru infrastructura creată

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, fiind întrebat de ce nu a mers la Braşov la deschiderea oficială a Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE), că acolo ar trebui să fie cei care au fost cei mai înjuraţi pentru că au făcut infrastructura pentru acest festival.

 ”Cred că acolo ar trebui să fie cei care au fost cei mai înjurați pentru că au făcut infrastructura pentru festivalul ăsta olimpic al tineretului. Nu vă aduceți aminte cine a fost injurat pentru pârtii de schi, pentru patinoare, pentru...ce să caut eu, care nu am primit nicio înjurătură pentru infrastructura de iarnă a acestui Festival”, a precizat președintele râzând atunci când a fost întrebat de ce nu mai participă la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE).

 Preşedintele Traian Băsescu era aşteptat, duminică, la Braşov, la deschiderea Festivalului Olimpic al Tineretului European. Acesta a renunțat să mai fie prezent la Brașov după ce premierul a declarat că va fi prezent la deschiderea festivalului.

Citește și:  De ce nu va participa Băsescu la deschiderea Festivalului Tineretului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel