Băsescu, la comemorarea morții lui Avram Iancu, distracție cu pălincă

tebea
tebea

Aflat în vizită la Ţebea, la comemorarea morții lui   Avram Iancu, preşedintele Traian Băsescu a  petreacut  într-un cort al organizaţiei PDL Arad, unde a băut pălincă, alături de alţi lideri democrat-liberali.

Prezent la Țebea, cu ocazia comemorării a 141 de ani de la moartea "Crăișorului Munților", președintele Traian Băsescu a "sărbătorit" evenimentul cu  cârnați și pălincă.

Președintele Traian Băsescu a fost huiduit și de această dată, după trei ani de absență de la manifestârile dedicate lui Avram Iancu, între protestatari și admiratori  iscându-se chiar și  unele conflicte.  Printre scandările celor nemulţumiţi s-a putut auzi: "Hoţul", "Tu ai distrus CFR-ul" şi "Demisia". De asemenea, o persoană i-a spus că este "preşedinte ilegal", iar Traian Băsescu a întrebat-o, râzând: "Eu, ilegal?" şi a mers mai departe.

În momentul în care preşedintele a intrat într-un cort, de afară câteva persoane i-au strigat: "Ieşi afară, javră ordinară". După acest moment tensionat, Traian Băsescu a mers la cortul Primăriei Arad, unde a mâncat cârnaţi şi a băut pălincă, ascultând melodii muzică populară alături de liderii PDL Vasile Blaga,  Gheorghe Falcă şi Cătălin Predoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel