Stare de urgență dacă Parlamentul nu dă votul pe starea de alertă? Băsescu dezvăluie asul din mâneca lui Iohannis

Traian Băsescu, fostul preşedinte al României, a anunţat că preşedintele Klaus Iohannis poate emite un nou decret de stare de urgenţă. 

„Starea de urgență poate fi modelată în funcție de conținutul decretului. Exact ce vrea să facă Orban cu starea de alertă, poate să fie scris în decretul președintelui pentru stare de urgență. Nimeni nu-i dă președintelui niște parametri de descriere a stării de urgență, și-i alege și îi determină singur”, a afirmat Traian Băsescu, la „Dosar de politician” cu Silviu Mănăstire, la B1

Întrebat ce prevederi ar putea cuprinde un astfel de decret prezidențial, fostul președinte Traian Băsescu, actualmente eurodeputat, a răspuns: „Exact ce vrea să facă Guvernul în starea de alertă, adică încă să nu deschidă restaurantele, să ne oblige să purtăm mască, să nu deschidă școlile. Exact asta poate să scrie într-un decret pentru stare de urgență și a limpezit treaba. E prea multă discuție pentru un lucru în care PSD este vulnerabil, pentru că poate să rămână cu votul, dar fără valoare”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel