Urmărește emisiunea live


Băsescu: Iohannis, corupt și oportunist

Președintele Traian Băsescu spune că prezidențiabilul Alianței Creștin Liberale (ACL), Klaus Iohannis, este un "oportunist" care nu trebuia să se înscrie în cursa prezidențială deoarece are pe rol un dosar de incompatibilitate.

"Nu ştiu care va fi verdictul ANI, dar mă întreb cum intră Iohannis în competiţie când ştie că ar putea rămâne fără dreptul de a ocupa o funcţie publică. Dacă va fi declarat incompatibil în timpul mandatului de preşedinte al României? Oportunismul la omul acesta trece de nivelul raţionalului. A fost premierul Grivco, a participat la suspendarea mea din 2012. Elena Udrea e mai cinstită decât toţi la un loc. Când am auzit că Monica Macovei este Nelson Mandela m-a luat râsul", a declarat Băsescu în ediția de luni a emisiunii "Jocuri de Putere", difuzată de Realitatea Tv .

Șeful statului a mai declarat că Iohannis este "corupt", o dovadă în acest sens fiind cele șase case pe care și le-a achiziționat când lucra în sistemul educațional.

"Nu-l susțin pe Iohannis. Nu mă duc la vot dacă ajung în turul doi Ponta și Iohannis. Amândoi sunt niște oportuniști, niște corupți", a mai spus președintele.

Klaus Iohannis, prima reacție la acuzația de corupție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel