Băsescu, intervenție tăioasă la Realitatea TV. Scandal-monstru în direct

Fostul președinte Traian Băsescu a intrat, în direct, la Realitatea TV, în emisiunea ”Realitatea Românească”, unde a spus că în zece ani de mandat a pledat pentru recuperarea tezaurului de la ruși. 

Ce a urmat a fost o discuție tăioasă cu moderatorul Octavian Hoandră, Costin Georgescu- fost şef al SRI, şi avocatul Giorgiu Coman: 

Băsescu: Domnule Hoandră, mă surprinde că-mi spuneţi "domnule preşedinte". Înainte îmi spuneaţi "trădător". Luaţi notă: cine v-a băgat în cap că eu i-aş fi spus lui Prunariu să nu deschidă subiectul tezaurului v-a minţit. În tot mandatul meu a fost o constantă. Cât de cât s-au mai recuperat nişte bunuri din tezaur, care au fost predate Băncii Naţionale: documente, opere de artă.

Coman: Domnule Băsescu, dar chiar săriţi calul! După ce că v-aţi bătut joc de ţara asta 10 ani de zile, să interveniţi să jigniţi nişte oameni în platou?

Hoandră: Lăsaţi-l, că e pe telefon, domnule avocat.

Băsescu: Domnul Georgescu spune că m-am dus la taberile de vară ale ungurilor. De faţă cu Viktor Orban le-am spus ungurilor că pot avea atâta autonomie cât este la Caracal. Domnule Georgescu, în timp ce ai fost şeful SRI, ai făcut un preşedinte la final de mandat să spună că l-a îngenuncheat sistemul!

Georgescu: Eu nu v-am jignit, domnule Băsescu.

Băsescu: Eşti un trădător, băi Costin Georgescu!

Georgescu: O să ne vedem la Tribunal, domnule ex-preşedinte!

(...)

Hoandră: Avem dreptul să spunem ce dorim. Eu nu mint.

Băsescu: Aţi spus că eu i-aş fi zis ambasadorului României la Moscova să nu mai discute despre tezaur.

Hoandră: O să vă aduc proba, domnule preşedinte. De asta nici nu m-am enervat, că eu ştiu exact ce vorbesc. Încercaţi să fiţi politicos, chiar dacă aţi fost preşedinte. La revedere, domnule preşedinte!

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel