Băsescu încearcă să-și consolideze poziția, spune Voiculescu

voiculescu dcc
voiculescu dcc

Dan Voiculescu, președintele fondator al Partidului Conservator, a scris pe blogul personal că președintele Traian Băsescu are o singură grijă, propria funcție

„Dacă aş fi preţuit mai mult liniştea şi siguranţa funcţiei mele (…) m-aş fi înţeles demult cu domnii Voiculescu, Antonescu şi Ponta.”, a citat Voiculescu din Evenimentul zilei. El a adăugat comentariul "Domnul Băsescu minte. Își prețuiește siguranța funcției mai mult decât orice, mai mult decât 7.4 milioane de voturi. Mai mult chiar decât democrația pe care o sfidează, ignorând voința liber exprimată a majorității românilor. Dacă USL ar fi acceptat o „înțelegere”, Traian Băsescu ar fi rămas în vacanță.".

Potrivit lui Dan Voiculescu, prin "atacurile din aceste zile", preşedintele Băsescu "încearcă să-şi consolideze poziţia pentru a-şi putea păstra funcţia şi după alegeri".

"Încearcă să fie "dur" pentru a putea negocia de pe poziţii de forţă. Nu înţelege că, într-un stat de drept, nimeni nu poate pune condiţii pentru a respecta votul românilor din 9 decembrie! Cu atât mai puţin un preşedinte demis. Dar Traian Băsescu s-a rătăcit. În ultima săptămână de campanie electorală va lansa şi alte invitaţii la "înţelegeri", va susţine interminabile conferinţe de presă, interviuri şi dezbateri în care "se va lupta cu politicienii". Va genera conflicte şi va ordona mobilizare generală instituţiilor pe care încă le controlează pentru a ataca liderii USL. Pe scurt, va face totul pentru a-şi salva funcţia. Atât de mult o preţuieşte...", a adăugat liderul conservator pe blog.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel