Urmărește emisiunea live


Băsescu, în corzi. Partidul care îi finanțează partidul se revoltă

Traian Băsescu a reușit o lovitură politică în 2016, care i-a adus sedii, membri de partid și bani de la buget pentru finanțarea PMP. Toate acestea sunt puse în discuție.

Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR) va continua să existe independent, au decis reprezentanţii formaţiunii politice în urma primului Comitet Naţional Executiv, care a avut loc în oraşul Borşa.

'Reprezentanţii structurilor teritoriale au hotărât sa continue acest proiect politic început de mai bine de 7 ani, prin revitalizarea organizaţiilor judeţene şi printr-o schimbare radicală de ideologie, acţiune şi de viziune', a afirmat  secretarul general al partidului, Nuţu Fonta. Acesta a susţinut că atât la nivel naţional, cât şi teritorial vor fi reactivate filiale şi organizaţii care intenţionează să asigure continuitatea UNPR.

'Nu am dispărut ca şi partid politic în urma fuziunii cu PMP, figurăm mai departe în Registrul Partidelor Politice din România, iar la nivel naţional o serie de foşti preşedinţi ai organizaţiilor judeţene au preluat organizaţiile şi au început activitatea. Considerăm că UNPR are forţa să se refacă, iar în ţară există numeroşi colegi care doresc să asigure continuitatea activităţii. De altfel, în urmă cu un an de zile, prin votul a 428 de delegaţi prezenţi la Conferinţa Naţională Extraordinară, s-a hotărât revocarea hotărârii Conferinţei Naţionale Extraordinare din 20 iulie 2016, prin care s-a decis fuziunea prin absorbţie a UNPR de către PMP. BPN ne-a mandatat pe mine şi pe fostul senator Marian Vasiliev cu împuternicirea de a solicita instanţei respingerea fuziunii dintre cele două partide în urma încălcării flagrante a protocolului şi înţelegerilor iniţiale ale fuziunii', a spus Nuţu Fonta, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel