Băsescu îl ia la mișto pe Ponta pentru poza de pe Facebook cu Regele Mihai

ponta_si_regele_mihai_84894100
ponta_si_regele_mihai_84894100

Președintele Traian Băsescu l-a ironizat pe Victor Ponta pentru gafa echipei premierului privind poza de pe Facebook cu Majestatea Sa Regele Mihai, declarându-se mirat că șeful Guvernului nu a pus și "o poză cum a luat masa cu regele Decebal, după ce a fost la Sarmisegetuza".

[caption id="attachment_404840" align="alignleft" width="640"] Foto: Casa Regală[/caption]

"La începutul anului 2013 Victor Ponta avea, dacă luăm casa de sondaje a domnului Dâncu, 51% încredere, în decembrie a terminat cu 41%. Nu e fericirea atât de mare să încerci să jonglezi între adevăr şi mi nciuna cu tentaţia de a păcăli populaţia, mai devreme sau mai târziu se răzbuna, ca şi gafele am luat masa cu regele Mihai. Mă mir că nu a pus şi o poză cum a luat masa cu regele Decebal, după ce a fost la Sarmisegetuza", a spus Băsescu, luni, la B1 Tv.

Echipa lui Victor Ponta a publicat pe Facebook-ul premierului informația potrivit căreia șeful Executivului a luat masa cu familia Regală, de sărbători, la Săvârșin, eveniment la care a participat și Regele Mihai. Prim-ministrul a explicat ulterior că poza atașată postării, care îl înfățișa pe el alături de Majestatea Sa, este una mai veche, precizând că Regele Mihai nu a fost prezent la acel eveniment.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel