Băsescu îl face praf pe ginerele lui Ceauşescu

Traian Basescu
Traian Basescu

Traian Băsescu a spus că ginerele lui Nicolae Ceauşescu, Mircea Oprean, minte atunci când face la adresa sa afirmaţii despre 'lucruri care nu se puteau petrece' şi că are această atitudine pentru că 'nu i-a plăcut condamnarea comunismului'.

'Acest individ se pare că are înrădăcinată minciuna comunismului în sânge, pentru că a afirmat o serie de lucruri care nu se puteau petrece. Primul şi care este cel mai murdar este legat de faptul că aş fi fost unul dintre protejaţii Elenei Ceauşescu. Trebuie să vă spun că nu am luat-o în niciun voiaj cu mine. Eu m-am debarcat în 1987 în decembrie, am intrat în concediu, după care am plecat la post la Anvers. (...) N-am avut când să o cunosc pe doamna mamă soacră a acestui delator care se numeşte Mircea Oprean. Nu m-am întâlnit cu ea niciodată, n-am văzut-o niciodată de aproape, doar la televizor', a spus Băsescu, într-o conferinţă de presă la Parlament.

'Domnul Marius Oprean spune altă trăsnaie, cum am primit eu bani din ţară la Anvers, fiind să angajez un vapor care trebuia să care piei de vacă venite din America şi eu trebuia să descarc pieile de vacă şi să le încarc pe un vapor pentru care primisem bani de acasă să-l angajez. Acest domn Oprean este de pe altă planetă. Eu am servit o companie care ea punea la dispoziţie vapoare şi nu închiria vapoare. Ştiu că nu i-a plăcut condamnarea comunismului. Ştiu că nu i-a plăcut că am declarat comunismul regim ilegitim şi criminal, dar trebuie să suporte şi rubedeniile lui Ceauşescu consecinţele', a mai spus Băsescu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel