Băsescu îi laudă pe notari, dar nu a uitat-o nici pe fiica sa care urmează aceeaşi profesie

băsescu
băsescu

Preşedintele Traian Băsescu a mulţumit notarilor pentru ceea ce fac pentru România, pentru români şi pentru lege. Băsescu a precizat că aceştia asigură un climat social corect.

Băsescu a adăugat că are un copil care face această meserie şi că l-a surprins maturitatea la care a trebuit să ajungă foarte repede, informează Mediafax.

„Nu ascund, am un copil care face meseria dumneavoastră şi m-a surprins maturitatea la care a trebuit să ajungă repede pentru a ţine echilibru între lege şi interesele a două părţi care vin în faţa notarului”, a spus preşedintele Băsescu participanţilor la inaugurarea noului Centru de Conferinţe a Notariatului Român „Auditorium Pallady”.

La eveniment a participat şi fiica cea mare a preşedintelui, Ioana Băsescu.

Şeful statului a adăugat că meseria de notar accelerează maturizarea unui om. „Meseria de notar trebuie făcută de oameni cu multă experienţă, nu numai de oameni cu o bună experienţă a legii, dar şi cu o bună experienţă de viaţă”, a arătat Băsescu.

Băsescu a mulţumit notarilor pentru ceea ce fac pentru România, pentru români şi pentru lege, arătând că această contribuţie de 5% pe care cei 2.200 de notari au dat-o pentru ridicarea centrului de conferinţe a însemnat un sacrificiu, dar a fost făcut pentru cetăţeni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel