Băsescu îi declară război lui Ponta. Ce spune despre o nouă suspendare

Președintele Traian Băsescu i-a declarat război electoral premierului Victor Ponta, de care va încerca să elibereze viața politică. 

Traian Băsescu a spus, la Adevărul Live, că nu-i este frică de o nouă suspendare și "Îi spun lui Victor Ponta de pe acum că eu voi vota PMP şi voi face declaraţii publice în care nu-mi voi ascunde această opţiune. Îl informez de pe acum să ştie ce are de făcut". 

Președintele a adăugat că "atât timp cât ai un partid care are tentaţia de a deveni partid stat, moral eşti obligat să faci ceva în limitele constituţionale, să încerci să echilibrezi viaţa politică". 

VEZI și: Băsescu îl avertizează pe Ponta. "O soluție catastrofală. Mă lupt în mocirlă"

"Uitaţi-vă la ce se întâmplă! Premierul îşi permite să-şi ia în subordine Poliţia, Direcţia de Informaţii a Armatei, Direcţia de Informaţii a Ministerului de Interne, vrea şi STS-ul. Azi noapte se declara ca şi Ceauşescu comandat suprem. (...) Nu există această funcţie de comandant suprem în Constituţie, în Constituţia României este funcţia de comandant al armatei. Tentaţia acestui om de a acapara tot statul şi de a-l folosi în bătălia politică este evidentă. Uitaţi-vă ce face cu Corpul de control", a mai spus Băsescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel