Băsescu îi cere Ecaterinei Andronescu să dea în scris că nu a plagiat

Administrația Prezidențială a transmis Guvernului ca înainte de investirea în funcția de ministru a Ecaterinei Andronescu, aceasta să depună o declaraţie că nu a plagiat în teza de doctorat sau în alte lucrări ştiinţifice. De asemenea Ecaterina Andronescu trebuie să specifice că nici lucrările de doctorat coordonate de aceasta nu au fost plagiate.

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat că ceremonia depunerii jurământului de către Ecaterina Andronescu va avea loc luni, la ora 18.00. Preşdintele pune aceeaşi condiţie ca şi în cazul lui Puiu Haşotti, anume Andronescu să dea o declaraţie că nu a plagiat în teza de doctorat.

"Cu ocazia transmiterii coordonatelor privind ceremonia de învestire, președintele României, domnul Traian Băsescu, i-a transmis prim-ministrului Guvernului României, domnul Victor Ponta, că ar considera potrivit, ca, înainte de ceremonie, doamna Ecaterina Andronescu să depună, la Cabinetul Prim-Ministrului, o declarație pe proprie răspundere prin care să asigure că nu este implicată în acțiuni de plagiat în propria lucrare de doctorat și în lucrările științifice și în doctoratele pe care le-a coordonat. De asemenea, președintele României, domnul Traian Băsescu, a mai transmis, în scrisoare, că ar fi util ca doamna Ecaterina Andronescu să asigure că nu se află în stare de incompatibilitate, conform normelor legale în vigoare", se arată în anunţul Administraţiei Prezidenţiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel