Băsescu: "Ieși afară, javră ordinară !"

traian basescu
traian basescu

Traian Băsescu spune că principalii vinovați pentru situația în care a ajuns sistemul de pensii sunt PSD-ul, Victor Ponta și Gabriel Oprea. 

Iată mesajul lui Traian Băsescu scris pe contul său de socializare:

"(...) În 2015, premierul Victor Ponta, într-o demagogie şi o prostie, ambele fără limite, a reintrodus sistemul de pensii speciale cu nişte criterii de creştere a pensiilor aberante, ajungându-se, astăzi, la pensii speciale de peste 45.000 RON. Ponta, Oprea şi PSD-ul au creat un regim special de pensii pentru militari, diplomaţi, aviatori şi alte categorii din clientela lor politică, luând bani, fără ruşine, de la salariaţi infinit mai prost plătiţi, unii chiar săraci, decât categoriile pe care le-au favorizat. 

În zilele acestea, vedem cu toţii că însuşi PSD-ul, care a batjocorit bugetul de stat dorind să câştige simpatie populară pe care să o plătească cu bani publici, a realizat inechitatea sistemului de indemnizaţii de creştere a copilului şi a sistemului de pensii speciale. În acelasi timp, au priceput şi imposibilitatea plăţii, pe termen mediu şi lung, a indemnizaţiilor aberant de mari pentru creşterea copiilor, dar şi a pensiilor nemuncite şi plătite din bani pur şi simplu sustraşi de la cei cu salarii mici.
Din acest motiv, astăzi, când cele două subiecte sunt în dezbatere publică, din care rezultă cât de mincinoase au fost măsurile “cuplului” Ponta – Antonescu, eu nu am decât să zâmbesc, recunosc, cu oarecare cinism. Ticăloşia unor politicieni i-a adus în situaţia de a se lovi cu capul de pragul de sus. Ce ziceţi, dragi PSD-işti care acum trebuie să plătiţi ce aţi votat cu veselie în 2012 şi 2015?

Ponta, Antonescu, Oprea, Dogaru, Coarnă etc., pentru minciună şi imoralitate, vouă vi se cuvine sloganul “ieşi afară, javră ordinară!” " a scris Traian Băsescu pe facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel