Băsescu și Mocanu, atacați DUR. "Doi lupi fără scrupule sunt paznici la oi"

Viceprimarul municipiului Buzău Ionuț A­pos­tu a lansat un atac la adresa deputatului Adrian Mocanu, președinte PMP, după ce pe uși­le apartamentelor din blocuri au apărut "door-hangere" prin intermediul cărora partidul lui Băsescu relua tema Crângului.

Deputatul Adrian Mocanu a acuzat noua administrație că vrea să readucă întrega pădure din jurul parcului Crâng în patrimoniul municipalității cu scopul de a o gaja la bănci sau pentru a permite constuirea unor imobile acolo.

Ionuț Apostu (PSD) a postat pe Facebook un colaj de fotografii, dintre care două îi înfățișează pe Traian Băsescu și Adrian Mocanu. Imaginea era însoțită de următorul mesaj:

"Acești doi oameni au umplut societatea de mizerie. La propriu și la figurat. Doi lupi fără scrupule, călători pe la toate partidele, sunt paznici la oi. Azi, mizeria a cuprins toate blocurile din oraș pentru ca unul din personajele din imagine să promoveze minciunile. Adriane, știi câți copaci ai măcelărit ca să tipărești inepțiile cu care ai umplut orașul? Mai bine plantai câțiva copaci în Crâng, decât să produci gunoaie. Adevărul despre Crâng e că dorim să-l transformăm în parcul de suflet al buzoienilor, oferind protecție suplimentară împotriva hienelor de teapa celor ca tine, care au încercat să-l ciuntească. Ți-o spune cineva care chiar știe ce înseamnă protecția mediului. Dacă ai avea bunul simț să te informezi, ai afla că, și la acest moment, Crângul este arie protejată de interes județean și nimeni, niciodată, nu va putea să atenteze la integritatea Crângului!

[citeste si]

P.S. Am decis sa iau atitudine în speranța că dumnea­voastră, cetățenii onorabili ai acestui oraș, îmi veți fi alături în demersul de a schimba acest tip de politicieni mincinoși și fără valoare".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel