Băsescu și Antonescu, vorbe identice la adresa lui Ponta

Președintele Traian Băsescu și liderul PNL Crin Antonescu au folosit marți exact aceleași cuvinte, când au făcut referire la premierul Victor Ponta, care a anunțat că și-a mutat biroul în sediul Ministerului Apărării Naționale.

Antonescu: Domnul Ponta și-a pierdut controlul

Iată cum a comentat președintele PNL decizia premierului de a-și muta biroul în clădirea MApN, potrivit evz.ro:

„Nici Nicolae Ceaușescu în fața revoltei naționale nu s-a mutat în alt minister cu biroul. A încercat să fugă cu elicopterul, bine, că a ajuns într-un minister e o altă poveste. Nici Pinochet nu a făcut asta, și acolo era dictatură militară. Ce s-a întâmplat de primul ministru anunță mândru că părăsește Palatul Victoria? Domnul Ponta ne spune că se mută pentru a nu avea parte de un șantaj din partea președintelui. Cum ar putea președintele să facă asta? Se travestește în Duicu, intră în Palatul Victoria și-i propune lucruri necuviincioase?”

„Sediul Guvernului României credeți că își imaginează vreun cetățean că acolo se intră ca la mall? Ce se întâmplă la MaPN dacă se dă vreo alarmă? Rămâne domnul Ponta acolo sechestrat? Cu ce drept domnul Ponta, dacă este în toate facultățile, mută biroul primului ministru? Domnul Ponta și-a pierdut controlul. De frică, de nervi, că în ultima perioadă a avut foarte multe probleme. Le cer miniștrilor și președinților celor două Camere să-l însoțească pe domnul Ponta la un control, pentru că nu ne putem bate joc de instituțiile țării”.

Băsescu: Premierul și-a pierdut controlul

Iată cum a comentat și președintele țării decizia premierului de a-și muta biroul în clădirea MApN, cu ocazia declarației de presă de la Palatul Cotroceni:

„Cred că a cedat nervos Victor Viorel, este unic în Europa și ca atitudine și ca soluție. N-am auzit de 25 de ani, de la revoluție, și cu atât mai puțin în ultimii 10 ani de când cunosc toți premierii din Europa, ca vreunul să se fi reatras în buncărul de la MApN. Victor Viorel are o problemă de nervi, a cedat nervos și se pare că numai Armata îl mai poate apăra de furia baronilor. De a mea nu are de ce să se ferească, pentru că eu nu sunt furios, eu îl compătimesc”.

„Soluția de a se ascunde într-un buncăr la MApN arată că premierul și-a pierdut controlul, nu mai deosebește instituțiile și arată că este laș”.

Vezi și: Cum comunică Ponta, de la MApN, cu Guvernul, rămas la Victoria

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel