Băsescu i-a numit consilieri prezidențiali pe Berca și Rădulescu

berca radulescu dece
berca radulescu dece

Președintele Traian Băsescu a semnat, joi, decretul de numire în funcția de consilieri prezidențiali a democrat-liberalilor Gabriel Berca și Adrian Rădulescu.

”Preşedintele României, Traian Băsescu, a semnat joi, 28 martie, Decretul pentru numirea domnului Adrian Rădulescu în funcţia de consilier prezidenţial şi Decretul pentru numirea domnului Gabriel Berca în funcţia de consilier prezidenţial, în cadrul Administraţiei Prezidenţiale, începând cu data de 1 aprilie 2013”, transmite Administrația Prezidențială.

Gabriel Berca (fost liberal) și Adrian Rădulescu (fost unpr-ist) au fost în legislatura trecută parlamentari PDL. Cei doi au fost susținători ai Elenei Udrea la alegerile interne din PDL.

Gabriel Berca a fost ministru al Administraţiei şi Internelor în Guvernul condus de Mihai Răzvan Ungureanu. El a fost și secretar general al Guvernului în perioada Executivului Tăriceanu.

Adrian Rădulescu a fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii şi preşedinte al Ligii Asociaţiilor Porducătorilor Agricoli.

Rădulescu: Este o onoare pentru mine

Contactat de ziarul DeCe News, Adrian Rădulescu a declarat că se bucură de numirea sa în funcția de consilier prezidențial. ”Consider că pentru orice profesionist este o onoare. Ar fi nefiresc și nedrept să spun că nu mi-aș dori”, spune Rădulescu.

El a precizat că numirea sa nu are ”absolut nicio legătură” cu faptul că este un susținător al Elenei Udrea.

Întrebat dacă se va înscrie în Mișcarea Populară, ca restul consilierilor președinților Băsescu, fostul secretar de stat a spus: ”Mișcarea Populară este o organizație non-guvernamentală. Eu sunt membru al PDL și președinte al Comisiei de Agricultură”.

Adrian Rădulescu explică faptul că a ales s-o suțină pe Elena Udrea la alegerile interne din PDL pentru că se cerea o schimbare de generații. ”M-am înscris în echipa Elenei Udrea pentru că e nevoie de o schimbare a generațiilor. Nu s-a întâmplat acum, dar urmează. Nu că Vasile Blaga sau Monica Macovei nu ar fi buni. Dar doamna Udrea a demonstrat că e capabilă și când a fost ministru al Dezvoltării”.

Adrian Rădulescu a menționat că dorește să colaboreze cu actuala putere pentru a putea duce la bun sfârșit proiectele din domeniul agriculturii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel