Băsescu: Gimnaștii noștri sunt mai rapizi decât poate fi un președinte

Președintele Traian Băsescu a revenit, duminică, pe pagina sa de socializare, cu o nouă înregistrare video, în care îi felicită pe toți cei trei gimnaști români, Larisa Iordache, Diana Bulimar și Flavius Koczi, precum și pe antrenorii lor, pentru medaliile câștigate la Campionatele Europene de gimnastică de la Moscova.

"Gimnastele și gimnaștii noștri sunt mai rapizi decât poate fi un președinte. În total 7 medalii de aur, argint și bronz la CE de la Moscova. Felicitări Larisei Iordache, Dianei Bulimar și lui Flavius Koczi, sportivi care ne-au bucurat mai mult decât orice în acest sfârșit de săptămână", și-a început președintele Traian Băsescu cel de-al doilea mesaj de felicitare, postat, duminică, pe Facebook.

Citește aici: Traian Băsescu, un nou filmuleț pe Facebook

Precizând că "se gândește cu drag, cu respect la marii lor antrenori", Octavian Belu, Mariana Bitang și Ioan Suciu, șeful statului a adăugat: "Le mulțumesc încă o dată tuturor, sportivi și antrenori, pentru gloria pe care au adus-o României".

Primul mesaj de felicitare al președintelui Traian Băsescu a fost înregistrat înainte ca întrecerea sportivă de la Moscova să se fi încheiat. În ultima probă feminină, finala de la sol, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar au mai câștigat două medalii pentru delegația României, una de argint și cealată de bronz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel