Băsescu: Generația tânără din PSD, mult mai rea decât cea a lui Iliescu

basescu
basescu

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a făcut miercuri seară declaraţii la Grupul de Dialog Social referitoare la motivele care-l determină să lupte în continuare pentru menținerea sa în funcție, în cadrul cărora a precizat și că generația tânără din PSD este mult mai rea pentru țară decât generația lui Ion Iliescu.

Arătând că pentru persoana sa nu mai există ”miza scaunului de la Cotroceni” la referendumul din 29 iulie, ci țara, Traian Băsescu a ținut să reamintească că s-a văzut ”ce poate face o majoritate USL în patru zile”, considerând că ”generația tânără din PSD este mult mai rea pentru țară decât generația lui Ion Iliescu”.

”Din păcate s-a confirmat ceea ce intuiam, că generaţia tânără din PSD este mult mai rea pentru ţară decât generaţia lui Ion Iliescu. Pentru mine obiectivul major a fost stabilitatea, de asta nu mi-am permis să mai încerc o desemnare de prim ministru independent şi încercând să-i pun în spate o majoritate care s-ar forma în spatele lui. De aceea am dat opoziţiei mandatul de prim ministru”, a explicat Traian Băsescu, menționând că ”nici măcar cei din spatele lor, care au o mai mare experienţă politică, nu au reuşit să înţeleagă miza supremă care era stabilitatea politică”.

Totodată, președintele suspendat a precizat că, deși foarte multe voci au criticat ”dictatura din timpul guvernării Emil Boc”, el nu a văzut nicio încălcare a Constituţiei în acea perioadă, ci a fost doar o impresie generată de două realităţi combinate. ”Una a fost criza economică, a doua nevoia de a moderniza statul. S-au suprapus şi amândouă sunt întreprinderi dificile”, a arătat Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel