Băsescu, făcut praf. Mesaje private, ajunse în presă. "Lichea ce ești!"

Vicepreşedintele PMP Radu Cristescu a arătat cum vorbește deputatul PMP Doru-Petrișor Coliu despre Traian Băsescu, președintele partidului din care face parte.

Parlamentarul spune că Traian Băsescu este, printre altele, "un moș", "o zdreanță".

"Băi Coliule, băi Petrișor,

Acum că lumea a văzut că ești un analfabet, a sosit momentul să vadă că ești un individ lipsit de caracter, fără onoare, într-un cuvânt:UN JEG! Te rog explică-le tu acum sau poate la Congresul Diasporei, oamenilor care sunt în acest partid pentru Traian Băsescu (nu pentru lichele ca tine), cam cum vorbești tu si ce părere ai despre omul și președintele Traian Băsescu, căruia în față îi juri credință veșnică și pe la spate în lungile tale conversații cu oameni din Diaspora îl faci "Moș" și "zdreanță ". Pentru că niciodată nu vorbesc fără probe, atașez deocamdată o discuție de a ta.

P.S: Dacă te pune dracu să susții că aceste discuții nu sunt reale, te avertizez că am câțiva km de conversații de acest gen, referitoare la Băsescu și Elena Udrea, cu mai mulți oameni din Diaspora, mi-e silă să le arăt, dar dacă vrei le pot pune la dispoziția fiecărui membru... la Congres. "Băsistule", care ești!

P.S 2: Analfabet am văzut că ești, lichea și jeg am văzut că ești, dar să ne faci de cacao și în Spania, nu am crezut! Oricum te-ai numi: șofer-pompier sau deputat, nimeni nu e mai presus de lege, lăsând la o parte falsul din adeziune (vezi cazul senatoarei PNL Iulia Scântei), am înțeles că ești urmărit și de fiscul Spaniol(pe documente)", a scris Radu Cristescu pe Facebook.

[citeste si]

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel