Băsescu, făcut praf de Bușoi. Atac incredibil

Cristian Bușoi a lansat un atac uluitor la adresa lui Traian Băsescu. 

"Transformarea discuției pe care președintele Klaus Iohannis a avut-o în Bulgaria într-o temă complicată de politică externă care cere analize vaste din partea unor politicieni, este o încercare de a crea probleme în curtea Cotroceniului, pe principiul când nu avem ce spune îl atacăm pe Klaus Iohannis" este de părere Cristian Bușoi. 

Liberalul a adăugat că "în Bulgaria a fost doar o discuție între doi parteneri NATO, discuție care se purta de la începutul anului, iar Bulgaria are o responsabilitate egală cu România în față NATO". 

Băsescu, desființat

Prim-vicepreședintele PNL continuă: "Din cauză că partidulețul lui Traian Basescu nu se vede nicăieri, Traian Băsescu caută să atragă atenția asupra sa și pentru asta face ce știe: inventează subiecte și bagă bățul prin gard. Ca președinte dezamăgit și dezinformat rând pe rând de toți șefii instituțiilor pe care el i-a numit, Traian Băsescu a rămas cu o traumă și acum vede conflicte între instituții la tot pasul. Traian Băsescu poate să se liniștească și să bea ceva rece nu doar pentru că este caniculă, ci și pentru că agitația asta nu aduce nimic, nici măcar procente după cum se vede". 

"Președintele Iohannis are pe deplin cunoștință de poziția României în NATO, iar în ceea ce privește instituțiile cu rol în colaborarea cu șeful statului pe probleme de politică externă, funcționalitatea relației între instituții nu se reglează în piața publică și în niciun caz atunci când se sesizează Traian Băsescu", a conchis Cristian Bușoi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel