Băsescu: Doi nesăbuiți în fruntea statului. Muftiule: Ciocul mic

Traian Băsescu a lansat un atac extrem de dur la adresa lui Klaus Iohannis și la adresa lui Victor Ponta pe tema contruirii unei moschei în București.

Fostul președinte și-a continuat tirada orientată împotriva posibilei construiri a unei mari moschee şi a înfiinţării unei universităţi musulmane în România cu un mesaj extrem de dur la adresa actualilor conducători ai ţării şi a liderilor comunităţii musulmane din ţara noastră.

"Doi nesăbuiţi din fruntea statului român vor ca, la Bucureşti, să se construiască cea mai mare moschee din Europa, pe lîngă care să funcţioneze o universitate cu 6.000 de studenţi selectaţi de prin toată lumea arabă.

Probabil nu reuşiţi să vă imaginaţi o staţie de metrou din Bucureşti în care, la ore de vîrf, un tânăr credincios se detonează în numele lui Allah. Sau poate inteligenţa nu va ajută să vă imaginaţi tineri romîni eşuaţi în viaţă convertiţi la islamism şi trimişi în tabere de instruire prin Siria, Irak sau Afganistan şi reveniţi în Europa pentru a ne aduce binefacerile Statului Islamic.

Muftiule, am o sugestie si pentru tine: ciocul mic, pentru că aici nu este vorba despre minorităţi. Ştii cumva de visul teroriştilor de la Statul Islamic de a se extinde în Balcani si Europa Centrală?", a scris Traian Băsescu pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Muftiul îi aduce aminte lui Traian Băsescu: "El a căzut de acord să construiască o moschee". Victor Ponta: "Mulțumesc!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel