Băsescu dezvăluie ce se întâmplă în biroul lui Ponta în fiecare dimineață

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marți, că, în fiecare dimineaţă, cabinetul premierului Victor Ponta, alături de cele ale șefului statului și preşedinţilor celor două Camere, sunt verificate să nu apară sisteme de ascultare. Băsescu a catalogat drept "mincinoase" afirmaţiile lui Victor Ponta, că şi-ar fi mutat biroul la MApN fiindcă este ascultat.

"Mesajul pe care îl dă Victor Ponta cu mutarea biroului la MApN este: «Mă ascultă instituţiile statului». Nimeni nu a spus că dialogul lui Duicu era înregistrat cu microfoane în cabinetul premierului, ci a fost o redare a unei convorbiri pe care a avut-o Duicu din cabinetul sau din secretariatul premierului. Duicu, ca fiind parte a unei reţele de tip mafiot în Mehedinţi, a fost pus sub urmărire la cererea procurorului. De ce să faci jocul ăsta mincinos şi să spui «sunt ascultat în cabinet»?", a spus președintele, la Digi 24.

Conform șefului statului, cabinetele preşedintelui, premierului, preşedintelui Senatului și preşedintelui Camerei Deputaţilor sunt verificate în fiecare dimineaţă.

"Cabinetul preşedintelui, primului-ministru, preşedintelui Senatului, preşedintelui Camerei Deputaţilor, în fiecare dimineaţă, sunt verificate să nu apară cumva sisteme de ascultare, şi nu pentru că ar fi cineva din instituţiile statului care ar putea pune astfel de echipamente, dar poate intra un salariat din instituţie. Palatul Victoria, Parlamentul sunt mari, sunt zeci de oameni. Poate să lase cineva un sistem de ascultare", a mai precizat Traian Băsescu, citat de Mediafax.

Vezi și: Premierul a luat o decizie fără precedent din 1989. Răspuns la acțiunile lui Traian Băsescu și ale oamenilor săi. Chirieac: E o confirmare că România e stat polițienesc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel