Băsescu despre "săracii" Tăriceanu și Blaga. "A venit timpul ca și Călin...

Traian Băsescu a vorbit ironic despre posibila candidatură a lui Călin Popescu Tăriceanu la Primăria Municipiului București. 

"Călin, ca şi Vasile Blaga... nu au câştigat săracii o primărie de comună. Cred că a venit timpul ca şi Călin să încerce la o comună, la un oraş, la Capitală, undeva, să încerce acea legitimare profundă pe care ţi-o dă funcţia obţinută prin vot direct", a declarat Traian Băsescu la România Tv, întrebat despre varianta ca acesta să candideze la Primăria Capitalei.

Traian Băsescu este de părere că nu se iau în considerare funcțiile de premier și președinte al Senatului: "Discutăm despre o altă parte a politicii, aceea parte care te legitimează definitiv ca om politic. Iar acea parte, dincolo de funcţiile numite sau negociate, că a fost prim-ministru pe negociere, a fost desemnat preşedinte de Senat pe negociere. Ca să defineşti ca om politic, îţi trebuie şi o funcţie obţinută prin alegeri directe. Or, cred că la vârsta lui, e de o seamă cu mine Călin sau cu câteva luni mai mic, i-a venit şi lui timpul să se legitimeze ca om politic". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel