Băsescu, despre referendum: Eu nu am fost în această competiție

basescu
basescu

Președintele suspendat Traian Băsescu a afirmat, luni, la sediul PDL, că românii au spus duminică ”nu” unei decizii luate de către USL, el nefiind în această ”competiție”.

În a doua zi după consultarea populară privind demiterea sa din funcția de președinte, Traian Băsescu consideră că rezultatul referendumului afirmă că ”asta e viața”, cetățenii României au decis să nu aprobe o decizie luată de USL, care acum ar trebui să înțeleagă că au făcut destul rău acestei țări, având obligația ”să intre în guvernarea normală”.

„Eu nu am fost în această competiţie, ei (liderii USL - n.r.) au chemat poporul să le valideze o decizie. Poporul le-a spus «nu», asta e viaţa. Trebuie să se trezească, să înţeleagă că au făcut destul rău României şi au obligaţia să intre în guvernarea normală”, a declarat Traian Băsescu, citează NewsIn.

Declarația președintelui suspendat a fost făcută la sediul PDL, de unde președintele democrat-liberalilor, Vasile Blaga a declarat, în dimineața zile de luni că "depinde de toţi actorii politici ca tensiunea să scadă. Am văzut şi m-am bucurat foarte mult de poziţia preşedintelui şi poziţia noastră este aceeaşi şi noi dorim să ne aşezăm cu toţii la masă şi să încercăm să calmăm viaţa politică românească".

Liderul PDL a adăugat că nu depinde numai de partidul pe care-l conduce în cât timp îşi va relua preşedintele mandatul. "Nu depinde numai de noi în cât timp îşi va relua preşedintele mandatul, el speră cât mai repede. Instabilitatea trebuie să înceteze în ţară, lucrurile merg tot mai rău, leul are în fiecare zi un minim istoric, până la urmă trebuie să ne aşezăm cu toţii la masă şi să punem capăt crizei", a adăugat Blaga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel