Băsescu, despre mineriadă: Nu eram ministru atunci. Lăsați manipulările

Fostul președinte Traian Băsescu dezminte informațiile conform cărora în timpul Mineriadei era ministru al Transporturilor, funcție din care le-ar fi pus la dispoziție minerilor trenurile cu care au ajuns la București.

"O ultimă precizare legată de mineriada din 13-15 iunie '90. Au fost mulţi jurnalişti, politicieni şi internauţi care au afirmat că motivaţia mea de a închide dosarul mineriadei este legată de faptul că, fiind ministru al transporturilor aş fi pus la dispoziţia minerilor trenurile cu care au venit la Bucureşti. Nimic mai neadevărat. La acea vreme îndeplineam funcţia de Inspector Şef al Navigaţiei Civile, îmi desfăşuram activitatea la Constanţa şi nu aveam nici o legătură cu transporturile feroviare. Vă rog, nu vă lăsaţi manipulaţi de propagandişti ai minciunii. ( Moise Guran, sunt convins că la dumneavoastră a fost doar o eroare de informare).
PS: Povestea propagandiştilor seamănă cu cea a răspopitului de la Antena 3, care mă vedea trecând cu barca peste lacul Floreasca în condiţiile în care lacul este golit încă de anul trecut", a scris Traian Băsescu, sâmbătă, pe Facebook.

Fostul șef al statului a preferat, după terminarea mandatului, să-și transmită mesajele pe rețelele de socializare. Vineri, Traian Băsescu le-a reproșat lui Ilie Botoș, Laura Codruța Kovesi și Tiberiu Nițu că nu au găsit "resursele morale" să nege public faptul că el nu a cerut închiderea dosarelor Mineriadei și Revoluției.

Traian Băsescu a publicat un video în care o atacă pe Laura Codruța Kovesi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel