Băsescu, despre intenția Guvernului Cioloș de a elabora un proiect de buget

Guvernul are obligația legală să trimită un proiect de buget în Parlament și este decizia Legislativului să își asume că va începe 2017 cu bugetul anului în curs, a declarat joi președintele PMP, Traian Băsescu, la Parlament.

"El are obligația legală să elaboreze un proiect de buget și să-l trimită în Parlament. Dacă Parlamentul va considera că trebuie discutat îl va discuta, dacă nu, Parlamentul își va asuma faptul că se va începe anul 2017 cu bugetul acestui an, dar Guvernul are obligația legală să trimită proiectul de buget la Parlament", a afirmat Traian Băsescu la finalul întâlnirii cu parlamentarii înscriși în PMP, întrebat despre intenția Guvernului Cioloș de a elabora un proiect de buget pentru 2017, relatează Agerpres.

Băsescu a opinat că părerea PMP "este că bugetul trebuie elaborat de partidul sau alianța care va guverna".

"Nu poți să susții chiar programul politic din campanie, decât cu resursă financiară pe care să o arăți unde este. Îmi este greu să cred că Guvernul Cioloș are aceleași priorități ca și un guvern care, spre exemplu, ar fi condus sau ar avea o majoritate PMP", a completat Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel