Băsescu, despre cum a ajuns AUR în Parlament. Suspiciuni după succesul din diaspora

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Europarlamentarul Traian Băsescu (PMP) a comentat scorul impresionant obținut de Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) în Diaspora, unde ar fi nevoie de o prezență puternică pe Internet.

Cu referire la campania parlamentară făcută de AUR, Traian Băsescu a comentat, la Digi 24: „Să spunem că aici [în țară] au fost activi, s-au dus, au luat steagul de fiecare dată, au umblat... În Diaspora trebuie să faci o muncă gigantică să obții asemenea scoruri cum a obținut AUR”.

„Acest lucru plus investițiile care s-au făcut pe Internet mă obligă să gândesc. Nu înseamnă că există suspiciuni majore, dar nici nu pot să nu gândesc”, a continuat fostul președinte.

O investigație a situației

„Ar trebui să facă cineva mai mult, ar trebui o investigație?”, a întrebat moderatorul emisiunii, făcând aluzii la o putere străină care ar fi putut interfera în alegerile din 6 decembrie. „Ne aducem aminte de scandalul uriaș din Statele Unite. Dincolo de Comisii de anchetă din Parlament, au fost instituții care au investigat acest lucru”, a continuat moderatorul emisiunii.

Rezultatele vor rămâne așa indiferent de rezultatul anchetei

„Nu cred că eu sunt cel îndreptățit să tragă un semnal către instituții, iar orice semnal și investigație sunt post factum, fiindcă niciodată nimeni nu a modificat rezultatul alegerilor în urma unor astfel de anchete. Deci, alegerile sunt terminate, așteptăm rezultatele finale cu speranță și atât”, a încheiat fostul președinte Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel