Băsescu, despre coșmarul PSD: Viziunea lor este falimentară

Traian Băsescu a spus că 'Partidul Social Democrat (PSD) nu poate fi un partener al PMP în vreun Guvern, în vreo Coaliţie majoritară'.

'Vreau să vă spun referitor la alianţe că PSD nu poate fi un partener al nostru în vreun Guvern, în vreo Coaliţie majoritară. Nu trebuie să vă mai dau explicaţii de ce, dar PSD, oricât este de mare, este un partid care nu are niciun fel de apetenţă pentru modernizarea sistemelor. Fie că este sistemul de sănătate, fie că este sistemul de educaţie, fie că vorbim despre debirocratizare. Nu, ei nu au niciun fel de viziune din acest punct de vedere. Mai este o zonă în care viziunea lor este falimentară şi se potriveşte cu cea a lui Tăriceanu, şi anume utilizarea banului public, atunci când ţara este în ciclu de creştere economică. Sigur că trebuie să se îndrepte şi spre cetăţean, dar a nu repartiza corect plusul de resurse care ţi-l dă creşterea economică este o crimă', a punctat Traian Băsescu.

Preşedintele PMP consideră că banii trebuie împărţiţi între creşterea salariilor, creşterea ajutoarelor sociale şi dezvoltare. 'Iar dacă tot ce se câştigă adresăm stomacului, când se mai dezvoltă ţara?', a spus Băsescu. El a adăugat că, atâta timp cât se va întoarce integral către populaţie, nu vom avea cu ce reduce decalajul dintre noi şi ţările dezvoltate.

'Deci nu vom fi un partid de tip populist care va spune că tot ce avem dăm la populaţie ca să ne voteze, ci trebuie împărţit între populaţie şi dezvoltare. Eu resping din capul locului orice tip de politică populistă care este falimentară pentru ţară şi nu creează dezvoltare', a subliniat liderul PMP.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel