Băsescu, deranjat de "mizeria" din Mamaia: "E o oarecare decepție"

Băsescu bere
Băsescu bere

Preşedintele Traian Băsescu s-a declarat, vineri seara, nemulțumit de "mizeria" pe care a întâlnit-o în Mamaia.

[caption id="attachment_353062" align="alignleft" width="263"] foto: replicaonline.ro[/caption]

Traian Băsescu s-a plimbat alături de soţia sa pe faleza din Mamaia, după care a petrecut câteva ore la un complex hotelier aflat între Mamaia şi Năvodari, unde a mâncat, s-a bucurat de spectacol şi a făcut poze cu turiştii.

Încântat de complexul hotelier

Şeful statului a recunoscut, la plecare, că s-a simţit bine la complexul hotelier respectiv şi că totul a fost foarte plăcut. De altfel, Traian Băsescu susţine că asemenea investiţii ar trebui realizate pe toată zona dintre Mamaia şi Năvodari.

"Am aflat că are un regim în care încearcă să concureze oferta din Grecia şi din Turcia şi, se pare, cu mare succes. Dacă ai două mii de locuri de cazare şi sunt ocupate, înseamnă că serviciile sunt bune, preţuri convenabile. Eu tot spaţiul ăsta de la Năvodari şi până la ieşire din Mamaia, l-aş face numai cu aşa ceva, cu certitudine turiştii s-ar simţi foarte bine", a spus preşedintele, citat de Mediafax.

Nemulțumit de Mamaia

Nu la fel de încântat a fost Traian Băsescu de stațiunea Mamaia, lucrul care l-a nemulţumit fiind mizeria din staţiune.

"Mi-a plăcut aglomeraţia din Mamaia, dar nu mi-a plăcut mizeria din Mamaia. Dacă v-aţi uitat când să intri pe faleza din Mamaia, e murdar. (...) Nu-i suficient de curată faţă de câte spectacole de-astea gen Las Vegas vedem la televizor. Când ajungi în Mamaia e o oarecare decepţie", a adăugat şeful statului.

Întrebat ce staţiune preferă între Mamaia şi Neptun, Băsescu a ales Neptun.

"În Mamaia nu aş putea să simt că mă odihnesc. Prefer să stau la Neptun şi dacă vreau puţină atmosferă de Mamaia să mă duc până în Mamaia, dar să stau în Neptun", a explicat preşedintele.

De asemenea, Traian Băsescu a fost întrebat unde este mai frumos, la Mamaia sau Neptun, ori în Miami, spunând: "Eu încă nu am fost la Miami".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel