EXCLUSIV  Băsescu, DEMASCAT de un nume greu din politică: S-a aliat cu acești trei domni

Traian Băsescu este acuzat că a bătut palma cu PSD.

Cristian Bușoi, președintele PNL București, invitat la interviurile DC News Live, a spus că fostul președinte s-a aliat cu social-democrații. 

"După știința mea avem opt președinți de Consilii Județene. PSD are mai mulți pentru că a reușit să facă negocieri nu doar cu ALDE, ci și cu PMP domnului Băsescu, în aproape toate cazurile, cu excepția Ilfovului. PMP a preferat să încline balanța către PSD, ceea ce întărește faptul că domnul Băsescu este aliat și lucrează cu PSD, cu domnii Dragnea, Ponta, Tăriceanu și Ghiță. Da, lucrează cu partidele care se doresc să fie de stânga sau naționaliste pentru că domnul Ghiță susține un proiect interesant al unui partid naționalist. Rămâne de văzut ce șanse are să intre în Parlament", a zis liderul PNL.

[citeste si]

"Pe tot ce înseamnă mesaje pe chestiuni legate de justiție și stat de drept, pe atacuri la președintele Iohannis, pe atacuri și ironii la adresa PNL, aceste forțe și acești domni sunt foarte coordonați. PMP a mers cu PSD chiar în județe în care organizațiile locale ar fi vrut să aibă o altă opțiune", a mai zis Cristian Bușoi la DC News Live.

Răspunsul integral după minutul 6:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel