Băsescu: De ce vă speriați? Ponta mi-a făcut la fel

Traian Băsescu îi sfătuiește pe social-democrați să nu se mai plângă din cauza mesajelor de amenințare primite și să își asume urmările "vieții politice din România." Fostul președinte spune că și el a trecut prin aceleași lucruri și menționează că Victor Ponta i-a făcut publică adresa reședinței. Băsescu are și un mesaj pentru soția premierului Grindeanu. 

"Patrioţi şi iubitori de popor din PSD, nu vă schimbaţi numerele de telefon, nu vă închideţi conturile de facebook. Luaţi viaţa de politician aşa cum este în România. Şi nu uitaţi, voi aţi început.
Îi văd pe „patrioţii înspăimântaţí” din PSD plângându-se pe toate televiziunile că cineva le-a făcut publice numerele de telefon şi adresele, că primesc ameninţări, înjurături şi blesteme pentru ei, pentru soţii şi copii pe sms, în dialog direct sau pe facebook.
“Patrioţii înpăimântaţi”,se plâng că sunt înfricoşaţi, se simt urmăriţi, îşi simt ameninţată liniştea burgheză de tip socialist, familia, integritatea, averesa, viaţa, drept pentru care, plâng ca nişte spălătorese pe la toate televiziunile.
„Patrioţii înspăimântaţi” de la PSD uită că acum 3 – 4 ani urlau pe stadioane, în pieţe publice, în sate şi oraşe, din străfundul bojocilor lor “Băsescu la puşcărie“. V-aţi întrebat atunci cum se simţea familia mea măi “patrioţi înspăimântaţi” fie că era vorba de soţie sau de cele două fete ? 

(...)

Şi încă ceva măi “Patrioţi înspăimântaţi” de la PSD : adresa reşedinţei mele a fost făcută public cunoscută de colegul vostru Victor Viorel Ponta încă din 2015. 

(...)

PS – Doamnă Grindeanu, fiţi bărbată şi nu lăcrimaţi pentru câteva fluerături. Sunteţi soţia Primului Ministru al Guvernului României, ce Dumnezeu. Asta-i viaţa în stratosferă, iar dacă aveţi nevoie de ceva curaj, sunaţi-o pe Maria," a scris Traian Băsescu pe facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel