Băsescu: Dacă mă sună Iohannis, mă duc la Cotroceni

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, duminică seară, la România TV, că sigur ar merge la Palatul Cotroceni, dacă președintele Klaus Iohannis l-ar invita la consultările programate, luni, cu liderii partidelor politice, deoarece ar avea multe de spus.   

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, i-a invitat luni, începând cu ora 17:00, la Palatul Cotroceni, pe Prim-ministrul Dacian Cioloș, pe Guvernatorul Băncii Naționale Române, Mugur Isărescu, și pe liderii partidelor parlamentare pentru a doua rundă de consultări pe tema situației create în urma referendumului din Regatul Unit al Marii Britanii.

Fostul președinte Traian Băsescu a avut, duminică seară, o intervenție prin telefon la România TV, unde a precizat că prioritatea majoră a României în perioada următoare este atragerea de fonduri europene la maximum din exercițiul financiar 2014-2020.

Citește și: Iohannis convoacă liderii partidelor la Cotroceni

Întrebat dacă va merge mâine la Palatul Cotroceni, la consultările inițiate de președintele Klaus Iohannis după Brexit, Traian Băsescu a precizat că nu, având în vedere că PMP, partidul pe care îl conduce, nu este unul parlamentar. 

"Eu nu cerșesc nimănui invitație. PMP nu e partid parlamentar, eu nu am pretenția să fiu printre picioarele lui Iohannis pe acolo, să ne încurcăm reciproc. Este foarte bine că se sfătuiește însă cu cei mai experimentați oameni", a explicat fostul președinte.

Însă, în cazul în care ar primi un telefon din partea președintelui Klaus Iohannis pentru a-l chema la Cotroceni, Traian Băsescu nu ar refuza invitația: "Categoric da, pentru că știu că am a spune multe".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel