Băsescu dă cu pumnul în masă: Acceptați sau ne despărțim

Traian Băsescu le-a spus liderilor din teritoriu ai partidului, care nu sunt de acord cu noile conduceri la nivel de organizații județene decise în urma fuziunii cu UNPR, că au varianta de a se "despărți".

Deputatul Nuțu Fonta a reclamat în cadrul Consiliului Executiv Naţional al PMP, existenţa unor probleme în ceea ce priveşte noua conducere la nivelul filialei din Maramureş a partidului.

"Singurul obiectiv pe care-l avem astăzi este să vedem dacă s-a desăvârşit fuziunea în toate organizaţiile. Este de importanță majoră dacă acest lucru s-a întâmplat, dacă am constituit noile organisme de conducere ale organizaţiilor judeţene şi, eventual, municipale", a declarat Traian Băsescu.

Traian Băsescu i-a transmis lui Nuțu Fonta că "pentru Maramureş este emisă o decizie".

[citeste si]

"Deci, dacă decizia este dată, consideraţi că s-a aşezat. (...) Avem două variante: acceptaţi decizia luată la vârful partidului, conform mandatului dat, sau, dacă nu, ne despărţim. Ăsta e drumul. Deci, vreau să ştiţi foarte clar că la nivelul conducerii partidului s-a primit un mandat la ultimul CEN prin care eu şi cei doi preşedinţi executivi eram mandataţi să luăm decizii. Acolo unde nu s-a rotunjit o înţelegere la nivel local s-au luat decizii în conformitate cu mandatul primit", a adăugat liderul PMP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel