Băsescu, comentariu acid după învestirea lui Teodorovici la Finanțe

Fostul președinte Traian Băsescu a făcut un comentariu după învestirea în funcția de ministru de Finanțe a lui Eugen Teodorovici, numire pentru care l-a criticat în ultimele zile pe Klaus Iohannis.

"Cu jurămîntul depus de Teodorovici, asta e. Punct și de la...vara lui 2012, ÎNAINTE !" scrie Basescu pe pagina sa de Facebook.

Cu o zi în urmă, Traian Băsescu a denunțat înțelegerea Ponta-Iohannis pentru numirea lui Teodorovici la Finanțe, el amintind că social-democratul a votat împotriva arestării preventive a deputatului Dan Șova.

"Domnule preşedinte Iohannis, înţeleg că v-aţi înţeles cu V.V.Ponta pentru desemnarea lui Eugen Teodorovici la Finanţe. Şi eu am făcut erori. Poate nu aţi ştiut că s-a opus reţinerii şi arestării lui Dan Şova pentru falsificarea probelor. Dar astăzi când ştiţi acest lucru din imaginile de la Gândul, a-l valida pe Teodorovici care a votat pentru ascunderea adevărului, este un semnal care vă trimite înapoi la Grivco şi în braţele turnătorului Felix", a scris fostul președinte pe Facebook.

Teodorovici, la Finanțe. Traian Băsescu: Mesaj pentru Klaus Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel