Băsescu, chemat în instanță pentru dispariția lui Codruț Marta

Traian Băsescu, fostul Președinte al României, este chemat în instanță pentru dosarul privind dispariția lui Codruț Marta, fostul șef de cabinet a lui Sorin Blejnar, președintele ANAF în urmă cu patru ani.

Traian Băsescu și Alina Petre, fosta noră a lui Măgureanu se află într-un conflict care pare să nu se mai termine. După ce Băsescu a chemat-o în instanță pe Alina Petre pentru vătămare, fostul Președinte al României este chemat în instanță în dosarul cu privire la dispariția lui Codruț Marta.

În acest proces, Traian Băsescu este cel care a reclamat-o pe Alina Petre, i-a cerut daune de 100.000 de lei.

"Domnuul Băsescu m-a dat în judecată pentru vătămarea dreptului la viaţă privată, la demnitate şi la propria imagine. Şi eu şi domnul Ghiulbenghian suntem trimişi în instanţă. Mi se aduc acuzaţii care au legătură cu nişte declaraţii de-ale mele în presă, cu faptul că aş fi spus pe Facebook că dânsul se ia de mine ca să îşi construiască acum o imagine, nişte emisiuni, site-uri, cu ce a spus presa. Nu prea au legătură cu mine. Nimic important, după părerea mea. Să ceri 100.000 de lei mi se pare… Voi formula şi eu o întâmpinare în apărarea mea. Bănuiesc că este un răspuns la faptul că eu l-am acţionat în instanţă pentru calomnie pentru că a spus că fac parte din structuri mafiote într-o emisiune. L-am acţionat în instanţă cu daune de un leu şi dânsul m-a acţionat pentru 100.000 de lei", declara Alina Petre pentru Mediafax, în urmă cu câteva luni.

Codruț Marta este dat dispărut încă din anul 2012.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel