Băsescu cere MAI să facă ordine "acolo unde este nevoie"

Traian Băsescu le-a cerut responsabililor din MAI la preluarea conducerii instituţiei de către Traian Igaş, să reintroducă disciplina "acolo unde este nevoie".

[caption id="attachment_12322" align="alignleft" width="300" caption="foto: www.antena3.ro"][/caption]

El le-a cerut celor din conducerea MAI, de asemenea, să reintroducă respectul pentru meseria de poliţist.

"Nu v-am cerut nimic niciodată direct. Pe unii dintre dumneavoastră nici nu vă cunosc. Vă cer să reintroduceţi disciplina în sistem acolo unde ea a cedat şi să reintroduceţi respectul pentru meseria de poliţist, acolo unde ea nu se mai manifestă", le-a spus preşedintele Băsescu angajaţilor MAI prezenţi la ceremonia de preluare a mandatului de către Traian Igaş.

Preşedintele le-a spus angajaţilor MAI că prezenţa lui la această ceremonie este un semnal că are în continuare încredere în instituţie. El a spus că, în opinia sa, poliţiştii, ca şi militarii, sunt simboluri ale statului şi valoarea lor constă în faptul că nu sunt implicaţi politic, ceea ce le garantează stabilitate şi totuşi a observat revendicări politice la miting.

Şeful statului a mai spus totodată că pentru el, ca şi pentru restul românilor, reprezentanţii MAI sunt cei la care se uită atunci când au nevoie în cazul inundaţiilor sau a ordinii în oraşe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel