Băsescu, atac disperat la USL: Ce naşte din Iliescu rămâne Ponta

Traian Basescu
Traian Basescu

Preşedintele suspendat Traian Băsescu lansează un atac disperat la adresa USL cu câteva ore înainte de închiderea urnelor. Acesta a declarat, în faţa sediului său de campanie, că nu se aştepta de la cei din conducerea USL să fie atât de "josnici" şi "mărunţi", arătând că oamenii sunt "minţiţi" că el îi cheamă la urne şi a adăugat că "asta arată că ce naşte din Iliescu rămâne Ponta".

"Nu mă aşteptam să fie atât de josnici şi asta arată că ce naşte din Iliescu rămâne Ponta", a declarat Băsescu la sediul său de campanie, unde a venit pentru a doua oară în cursul acestei zile, după ce a plecat de la sediul PDL din Modrogan 22.

Băsescu a acuzat conducerea USL că prin toate mijloacele de comunicare, Facebook, Twitter, SMS, sunt date mesaje cum că el i-ar chema la vot. El a repetat din nou mesajul său către alegători de a rămâne acasă şi de a nu merge la vot.

"Conducerea USL s-a dovedit lipsită de caracter până la capăt. I-au minţit pe români că lovitura de stat este democratică şi acum îi mint pe Facebook, pe Twitter, prin SMS că îi cheamă preşedintele Băsescu la vot. Asta arată cât de mărunţi sunt oamenii ăştia", a concluzionat Băsescu.

Prezența la vot la ora 19 era de 35.72%, potrivit numărătorii paralele a partidelor. Pentru ca referendumul să fie validat trebuie să se prezinte la vot 50% plus 1 din alegătorii înscriși pe liste.

Victor Ponta a alimentat teoria conform căreia Traian Băsescu ar putea pierde mandatul, chiar dacă referendumul nu este validat. Ponta a reaminitit de afirmaţia lui Băsescu din ianuarie care spunea că va demisiona dacă se strâng cinci milioane de oameni împotriva lui. În condiţiile de prezenţă actuale, peste cinci milioane împotriva lui Traian Băsescu se vor aduna cu siguranţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel