Băsescu, atacat de la Chișinău: "Îl sfătuim să facă economie"

Basescu nervos suparat
Basescu nervos suparat

Președintele Traian Băsescu este, în continuare, atacat de lideri politici de la Chișinău. Preşedintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, a răspuns declarației lui Traian Băsescu, care a declarat că România a cheltuit mulţi bani pentru Republica Moldova. 

"Dacă România a cheltuit mulţi bani cu Moldova, îl sfătuim pe Traian Băsescu să facă economie. Noi cumva ne-om descurca cu sărăcia noastră, dar într-un stat independent", a replicat Dumitru Diacov, în cadrul emisiunii În PROfunzime, de la Pro TV Chişinău, transmite 24h.md, potrivit Capital.

Liderul a adăugat că "Este clar că povestea cu unirea este o necesitate a lui Băsescu, care are nevoie de o temă electorală în România. Acest subiect în Moldova nu stă în ordinea de zi şi nici europenii nu sprijină această idee".

“Eu m-am cam săturat de povestea asta: România vrea, dar nu dă bani. România a cheltuit foarte mult cu Republica Moldova, din asistenţa pe care noi am furnizat-o, pentru că noi nu mai suntem la capitolul ţări în curs de dezvoltare, noi contribuim cu bani pentru ţările în curs de dezvoltare. România a cheltuit în ultimii ani circa 500 de milioane, din aceştia 75% s-au dus în Republica Moldova”, a declarat Traian Băsescu, într-o emisiune la B1 Tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel